16/10/2020 16/10/2020 Χθες, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στην Αρεόπολη και στο παλαιό Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ μετά της κας Γιάννας Αγγελοπούλου με την ιδιότητά της, εκείνης, της Προέδρου της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» για τους εορτασμούς της επετείου των 200 χρόνων της Ελληνικής Επαναστάσεως. Κατά την κατ’ ιδίαν συνάντησιν στην οποία παρευρέθη...
16 Οκτωβρίου, 2020 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2020 - 14:26

Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών η Γιάννα Αγγελοπούλου

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών η  Γιάννα Αγγελοπούλου

Χθες, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στην Αρεόπολη και στο παλαιό Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ μετά της κας Γιάννας Αγγελοπούλου με την ιδιότητά της, εκείνης, της Προέδρου της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» για τους εορτασμούς της επετείου των 200 χρόνων της Ελληνικής Επαναστάσεως.

Κατά την κατ’ ιδίαν συνάντησιν στην οποία παρευρέθη και ο Δήμαρχος Αν. Μάνης κ. Π. Ανδρεάκος, συνεζητήθησαν γενικότερα θέματα του Εορτασμού της Επετείου και αντηλλάγησαν εκατέρωθεν απόψεις.

Στη συνέχεια, η κυρία Αγγελοπούλου συνοδευομένη από τον Σεβασμιώτατο επεσκέφθη τον ιστορικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών όπου εψάλη Δέηση υπό του Σεβασμιωτάτου και ακολούθησε η προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος υπό της κυρίας Προέδρου. Η ξενάγησή της έγινε από τον προιστάμενο του Ι. Ναού αρχιμ. Συμεών Λαμπρινάκο.

Στη συνέχεια ακολούθησε επιτέλεση του όλου προγράμματος ως τούτο είχε ορισθεί από τους αρμοδίους.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στην κυρία Αγγελοπούλου ένα βιβλίο του και εκείνη ένα συλλογικό νόμισμα της Επετείου.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων