08/05/2019 08/05/2019 Στις 7 Μαΐου 2019 επεσκέφθηκε εθιμοτυπικώς τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος  π. Ακίνδυνος Δαρδανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος  της Ι.Μητροπόλεως Ύδρας μετά της πρεσβυτέρας του και αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, είχε μια ενδιαφέρουσα πνευματική συνομιλία με τον Σεβασμιώτατο. Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε βιβλία στον π. Ακίνδυνο...
08 Μαΐου, 2019 - 13:50

Στον Μητρ.Μάνης ο Υδραίος π. Ακίνδυνος Δαρδανός

Διαδώστε:
Στον Μητρ.Μάνης ο Υδραίος π. Ακίνδυνος Δαρδανός

Στις 7 Μαΐου 2019 επεσκέφθηκε εθιμοτυπικώς τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος  π. Ακίνδυνος Δαρδανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος  της Ι.Μητροπόλεως Ύδρας μετά της πρεσβυτέρας του και αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, είχε μια ενδιαφέρουσα πνευματική συνομιλία με τον Σεβασμιώτατο.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε βιβλία στον π. Ακίνδυνο και του ανέθεσε το καθήκον να μεταφέρει στον Άγιο Ύδρας κ. Εφραίμ τους εν Χριστώ χαιρετισμούς του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων