18/12/2020 18/12/2020 Σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, επεσκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, στο γραφείου του, εθιμοτυπικώς ο νέος Λιμενάρχης Γυθείου, Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Ευάγγελος Τσαλής, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, συνοδευόμενος από τον Υπολιμενάρχη Γυθείου, Υποπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Σωτήριο Βουρλέτση. Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε μαζί του για τρέχοντα κοινωνικά ζητήματα ως και...
18 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:03
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2020 - 18:10

Στον Μητροπολίτη Μάνης ο νέος Λιμενάρχης Γυθείου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μάνης ο νέος Λιμενάρχης Γυθείου

Σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, επεσκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, στο γραφείου του, εθιμοτυπικώς ο νέος Λιμενάρχης Γυθείου, Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Ευάγγελος Τσαλής, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, συνοδευόμενος από τον Υπολιμενάρχη Γυθείου, Υποπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Σωτήριο Βουρλέτση.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε μαζί του για τρέχοντα κοινωνικά ζητήματα ως και για πνευματικά θέματα.

Τέλος, ο Μητροπολίτης, του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, με την βοήθεια του Θεού ως επίσης και Καλά Χριστούγεννα και του προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο ένα βιβλίο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων