16/03/2023 16/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποίησαν την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, ο απερχόμενος Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού και Μεταφορών (ΚΕΕΜ), Ταξίαρχος (ΕΜ) κ. Κων. Πολίτης και ο νέος Διοικητής ΚΕΕΜ, Ταξίαρχος (ΕΜ) κ. Δημ. Αννετούδης. Ο νέος Διοικητής ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου για τα νέα του ευθυνοφόρα καθήκοντα, ζητώντας...
16 Μαρτίου, 2023 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 17:37

Στον Μητροπολίτη Μάνης Ταξίαρχοι του Στρατού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μάνης Ταξίαρχοι του Στρατού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποίησαν την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, ο απερχόμενος Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού και Μεταφορών (ΚΕΕΜ), Ταξίαρχος (ΕΜ) κ. Κων. Πολίτης και ο νέος Διοικητής ΚΕΕΜ, Ταξίαρχος (ΕΜ) κ. Δημ. Αννετούδης.

Ο νέος Διοικητής ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου για τα νέα του ευθυνοφόρα καθήκοντα, ζητώντας την ευλογία του Θεού και τις προσευχές του Μητροπολίτου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Αννετούδη για την επίσκεψη αυτή, ως και τον κ. Πολίτη για την αγαστή συνεργασία του, υπογραμμίζοντας την σημασία και δυναμική του όλου έργου των Ενόπλων Δυνάμεων για την πατρίδα μας και συγχρόνως τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα έργα τους, υγεία και πλούσια την χάρη του Θεού.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε στον κ. Αννετούδη ένα τόμο Καινής Διαθήκης, με το αρχαίο κείμενο και την ερμηνευτική απόδοση στη νεοελληνική και στον κ. Πολίτη ένα βιβλίο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων