14/01/2020 14/01/2020 Επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες κληρικοί και λαϊκοί από την Ιερά Μητρόπολη Μάνης. Οι προσκυνητές ολοκλήρωσαν την ιερή αποδημία στους Αγίους Τόπους με την Θεία Λειτουργία που τέλεσαν οι ιερείς της Μητροπόλεώς Μάνης στο Ναό της Γεννήσεως του Χριστού στη Βηθλεέμ, την μετάβαση στο χωρίον των Ποιμένων, στη Λαύρα του αγ. Σάββα και...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 22:47
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 22:48

Στους Αγίους Τόπους προσκυνητές από την Ι.Μ. Μάνης

Διαδώστε:
Στους Αγίους Τόπους προσκυνητές από την Ι.Μ. Μάνης

Επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες κληρικοί και λαϊκοί από την Ιερά Μητρόπολη Μάνης.

Οι προσκυνητές ολοκλήρωσαν την ιερή αποδημία στους Αγίους Τόπους με την Θεία Λειτουργία που τέλεσαν οι ιερείς της Μητροπόλεώς Μάνης στο Ναό της Γεννήσεως του Χριστού στη Βηθλεέμ, την μετάβαση στο χωρίον των Ποιμένων, στη Λαύρα του αγ. Σάββα και κυρίως με την προσκύνηση στον Τάφο του Χριστού, τον Γολγοθά, τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και τον τάφο της Παναγίας στη Γεθσημανή. Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο με τον Μακ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’ του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου Γ’ και της όλης αποστολής ήταν συγκινητική και ωφέλιμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων