18/06/2020 18/06/2020 Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κ. Νίκο Κούκη, ο οποίος είναι καθηγητής – φιλόλογος και συγγραφέας, συνάντησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος κατά τον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Γυθείου. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος και ανέπτυξαν το ζήτημα της αξίας και της σημασίας της εκμάθησης των αρχαίων ελληνικών...
18 Ιουνίου, 2020 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2020 - 10:41

Συνεργασία για την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού

Διαδώστε:
Συνεργασία για την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού

Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κ. Νίκο Κούκη, ο οποίος είναι καθηγητής – φιλόλογος και συγγραφέας, συνάντησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος κατά τον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Γυθείου.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος και ανέπτυξαν το ζήτημα της αξίας και της σημασίας της εκμάθησης των αρχαίων ελληνικών ενώ συμφώνησαν σε μια γενικότερη συνεργασία ανάμεσα στην Ιερά Μητρόπολη και το Ίδρυμα. Ο κ. Κούκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόταση συνεργασίας ενώ ανέπτυξε κάποιες σκέψεις του για την υλοποίησή της.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω Ίδρυμα που εδρεύει στο Παλαιό Ψυχικό στην Αθήνα έχει ως σκοπό την προβολή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας σε όλο τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων