13/11/2022 13/11/2022 Τα ονομαστήριά του εόρτασε σήμερα ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, πλαισιούμενος από ιερείς. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε με θέμα: «Ο Ιερός Χρυσόστομος, ως άγιος Ιεράρχης της αγάπης». Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τις ευχές των πιστών. Παρέστησαν ο...
13 Νοεμβρίου, 2022 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2022 - 12:52

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μάνης Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μάνης Χρυσοστόμου

Τα ονομαστήριά του εόρτασε σήμερα ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, πλαισιούμενος από ιερείς.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε με θέμα: «Ο Ιερός Χρυσόστομος, ως άγιος Ιεράρχης της αγάπης».

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τις ευχές των πιστών.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, οι Βουλευτές Λακωνίας κ.κ. Δαβάκης και Κρητικός, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Λακωνίας, Διοικητής ΚΕΕΜ, Ταξίαρχος κ. Πολίτης, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γυθείου κα Γυπαράκη, ο Διοικητής 2ου Τάγματος ΚΕΕΜ Γυθείου, Αντισυνταγματάρχης κ. Κυριακός, ο Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου, Αστυνόμος Α’ κ. Βασιλάκος, ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου, Αντιπύραρχος κ. Γραφάκος, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Γυθείου κ. Βαιτσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αν. Μάνης κα Λυροφώνη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δρακουλάκου και Κουμεντάκος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων