10/07/2022 10/07/2022 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στον παραδοσιακό οικισμό Χαριά με τους αξιόλογους πύργους της κοντά στο Διρό της Ανατολικής Μάνης, όπου και τέλεσε την Θ. Λειτουργία στον Ι. Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μαζί με τον εκεί εφημέριο π. Γεώργιο Δρακουλάκο. Ο Σεβ. κήρυξε τον θείο λόγο...
10 Ιουλίου, 2022 - 18:36

Θεία Λειτουργία στον οικισμό Χαριά

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στον οικισμό Χαριά

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στον παραδοσιακό οικισμό Χαριά με τους αξιόλογους πύργους της κοντά στο Διρό της Ανατολικής Μάνης, όπου και τέλεσε την Θ. Λειτουργία στον Ι. Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μαζί με τον εκεί εφημέριο π. Γεώργιο Δρακουλάκο.

Ο Σεβ. κήρυξε τον θείο λόγο ερμηνεύοντας την φράση του Αποστολικού αναγνώσματος «τα γαρ οψώνια της αμαρτίας θάνατος, το δε χάρισμα του Θεού ζωή αιώνιος» (Ρωμ. στ’, 23) και μετά το πέρας του εκκλησιασμού μετέβη στο Κοιμητήριο του χωριού όπου τέλεσε Τρισάγιον για τους εκεί κεκοιμημένους.

Δείτε περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων