29/06/2021 29/06/2021 Στο όμορφο Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στην ιστορική νησίδα Κρανάη Γυθείου τελέστηκε χθες το απόγευμα ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ για την εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Στους ευλαβείς και φιλακολούθους πιστούς μίλησε ο Σεβασμιώτατος προτρέποντάς τους να διαβάζουν τις Επιστολές, τόσο του Αποστόλου Παύλου όσο και...
29 Ιουνίου, 2021 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2021 - 8:41

Τιμή στους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους στην Κρανάη Γυθείου

Διαδώστε:
Τιμή στους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους στην Κρανάη Γυθείου

Στο όμορφο Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στην ιστορική νησίδα Κρανάη Γυθείου τελέστηκε χθες το απόγευμα ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ για την εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Στους ευλαβείς και φιλακολούθους πιστούς μίλησε ο Σεβασμιώτατος προτρέποντάς τους να διαβάζουν τις Επιστολές, τόσο του Αποστόλου Παύλου όσο και του Αποστόλου Πέτρου που βρίσκονται μέσα στη Καινή Διαθήκη και αυτό αποτελεί την καλύτερη τιμή προς τους αγίους και ενδόξους Αποστόλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων