20/04/2020 20/04/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, εφέτος τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως και την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως, του Επισκοπείου, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τις υπουργικές αποφάσεις, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιμ. π. Νήφωνα Καρολεμέα και τον διάκονο π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη. Οι καμπάνες ήχησαν χαρμόσυνα, όταν ο Σεβασμιώτατος έψαλε το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ»...
20 Απριλίου, 2020 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2020 - 20:34

Το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» στο Επισκοπείο Μάνης

Διαδώστε:
Το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» στο Επισκοπείο Μάνης

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, εφέτος τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως και την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως, του Επισκοπείου, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τις υπουργικές αποφάσεις, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιμ. π. Νήφωνα Καρολεμέα και τον διάκονο π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη.

Οι καμπάνες ήχησαν χαρμόσυνα, όταν ο Σεβασμιώτατος έψαλε το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως, ενώ από τα μπαλκόνια των γύρωθεν κατοικιών, οι πιστοί κρατώντας αναμένες λαμπάδες έψελναν και αυτοί το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ».

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας και μετά την ανάγνωση του «Κατηχητικού Λόγου» ο Σεβ. ευλόγησε και τα πασχαλινά ωά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων