31/01/2024 31/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 στο απομακρυσμένο χωριό Λάγια Ανατολικής Μάνης και τέλεσε Τρισάγιο ενώπιον της προτομής του Ήρωα του Πολεμικού Ναυτικού, Αντιπλοιάρχου Παναγιώτου Βλαχάκου, ο οποίος έπεσε επιτελώντας το καθήκον του προς την πατρίδα στη βραχονησίδα Ίμια στις 31 Ιανουαρίου 1996. Ο Σεβασμιώτατος μετά το Τρισάγιο...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2024 - 15:54

Τρισάγιο για τον Ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκο τέλεσε ο Μητροπολίτης Μάνης

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον Ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκο τέλεσε ο Μητροπολίτης Μάνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 στο απομακρυσμένο χωριό Λάγια Ανατολικής Μάνης και τέλεσε Τρισάγιο ενώπιον της προτομής του Ήρωα του Πολεμικού Ναυτικού, Αντιπλοιάρχου Παναγιώτου Βλαχάκου, ο οποίος έπεσε επιτελώντας το καθήκον του προς την πατρίδα στη βραχονησίδα Ίμια στις 31 Ιανουαρίου 1996.

Ο Σεβασμιώτατος μετά το Τρισάγιο μίλησε για την ύψιστη αξία του καθήκοντος.

Παρέστησαν o Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για θέματα Χωρικού Σχεδιασμού & Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας κ. Τζινιέρης, ο Διοικητής του Α.Τ. Αρεόπολης, Αστυνόμος Β’ κ. Μπουρδάκος, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Αρεόπολης, Επιπυραγός κ. Καρατζής, ο Υπολιμενάρχης Γυθείου, Υποπλοίαρχος κ. Βουρλέτσης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων καθώς και αντιπροσωπεία μαθητών/τριών από το Δημοτικό Σχολείο Φλομοχωρίου.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Τρισάγιο για τον ήρωα των Ιμίων αντιπλοίαρχο Παν. Βλαχάκο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων