15/06/2022 15/06/2022 Χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ στην πρώτη Καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Διάπλασης Σπάρτης. “Εκτιμώ πολύ το σπουδαιότατο έργο σας και χαιρετίζω το κάθε ένα παιδί που είναι άγγελος Θεού”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος. “Με ιδιαίτερη χαρά έλαβα την τιμητική πρόσκλησή σας προκειμένου να παρευρεθώ στα εγκαίνια της δομής και στη...
15 Ιουνίου, 2022 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2022 - 21:48

Χαιρετισμός του Μητροπολίτη Μάνης στην 1η Καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Διάπλασης Σπάρτης

Διαδώστε:
Χαιρετισμός του Μητροπολίτη Μάνης στην 1η Καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Διάπλασης Σπάρτης

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ στην πρώτη Καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Διάπλασης Σπάρτης. “Εκτιμώ πολύ το σπουδαιότατο έργο σας και χαιρετίζω το κάθε ένα παιδί που είναι άγγελος Θεού”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

“Με ιδιαίτερη χαρά έλαβα την τιμητική πρόσκλησή σας προκειμένου να παρευρεθώ στα εγκαίνια της δομής και στη γιορτή σας και θερμά σας ευχαριστώ. Λυπάμαι, αλλά από καιρό ανειλημμένες υποχρεώσεις μου καθιστούν αδύνατη την παρουσία μου”, είπε στην αρχή του χαιρετισμού του ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος πρόσθεσε:

“Ωστόσο, νοερά είμαι κοντά σας, σας έχω στην προσευχή μου. Εκτιμώ πολύ το σπουδαιότατο έργο σας και χαιρετίζω το κάθε ένα παιδί που είναι άγγελος Θεού”.

Ακόμη ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση: “Εύχομαι να έχετε την Χάρι και την Ευλογία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού που τόσο αγάπησε όλα τα παιδιά του κόσμου και καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων