23/08/2019 23/08/2019 Γεμάτο ήταν το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου, χθες 22 Αυγούστου. Ο Σεβασμώτατος δέχθηκε στο Γραφείο του τους Λάκωνες κ. Νικόλαο Σάκκαρη, Γενικό Πρόξενο στο Μιλάνο της Ιταλίας, τον κ. Γ. Κουτσογιαννόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Αττικής και τον κ. Ντόβολο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Βύρωνος. Με τους ανωτέρω εκλεκτούς επισκέπτες ο Σεβ. είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για...
23 Αυγούστου, 2019 - 11:02

Χθες, στην Μητρόπολη Μάνης…

Διαδώστε:
Χθες, στην Μητρόπολη Μάνης…

Γεμάτο ήταν το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου, χθες 22 Αυγούστου.
Ο Σεβασμώτατος δέχθηκε στο Γραφείο του τους Λάκωνες κ. Νικόλαο Σάκκαρη, Γενικό Πρόξενο στο Μιλάνο της Ιταλίας, τον κ. Γ. Κουτσογιαννόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Αττικής και τον κ. Ντόβολο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Βύρωνος. Με τους ανωτέρω εκλεκτούς επισκέπτες ο Σεβ. είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για πνευματικά και κοινωνικά θέματα.

Στη συνέχεια, ο δέχθηκε την οικογένεια του κ. Βασιλείου Γερμενή, ανωτ. Αξιωματικού ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και ακολούθως τους εκδρομείς – προσκυνητές της ενορίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών υπό τον πολύτεκνο εφημέριο του ως άνω Ναού π. Χρήστο Κούρτη και του διακόνου π. Θωμά Ψαρρά, οι οποίοι και διεβίβασαν τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ.
Ο Σεβ. καλωσόρισε τους ευλαβείς εκδρομείς, τους μίλησε στο Ναό για την πίστη στο Θεό και την ανδρεία της Μάνης, προσέφερε δε γλυκά και ενθύμια.

Τέλος, ο Σεβ. δέχθηκε την επίσκεψη του ιατρού κ. Δημήτρη Δημητρίου με τον οποίο συζήτησε θέματα της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης αλλά και ζητήματα που άπτονται της εξωτερικής ιεραποστολής καθ’ οτι ο κ. Δημητρίου εθελοντικά ασχολείται και με τον τομέα αυτό. Ο Σεβ. τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα ωραία και θεάρεστα έργα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων