05/07/2019 05/07/2019 Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος δέχθηκε σήμερα στο Γραφείο του τον υποψήφιο βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία στη Λακωνία κ. Γιάννη Κουλιζάκο με τον οποίο είχε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για ζητήματα της κοινωνίας. Ο κ. Κουλιζάκος ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Μάνης δέχθηκε τον...
05 Ιουλίου, 2019 - 19:17

Ζεύγος ομογενών επιστημόνων στον Μητρ. Μάνης

Διαδώστε:
Ζεύγος ομογενών επιστημόνων στον Μητρ. Μάνης

Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος δέχθηκε σήμερα στο Γραφείο του τον υποψήφιο βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία στη Λακωνία κ. Γιάννη Κουλιζάκο με τον οποίο είχε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για ζητήματα της κοινωνίας. Ο κ. Κουλιζάκος ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Μάνης δέχθηκε τον κύριο Νικόλαο Λεγάκο, φυσικό – ερευνητή στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ και την σύζυγό του Στέλλα Λεγάκου, οικονομολόγο και αντάλλαξαν απόψεις για την πατρίδα και την ομογένεια στην Αμερική. Ο κ. Λεγάκος συγκινημένος θυμήθηκε τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια και χάρηκε που προσκύνησε και πάλιν στον Ι. Ναό της Υπαπαντής του Επισκοπείου. Ο Σεβασμιώτατος, τέλος, προσέφερε βιβλία του στο ζεύγος Λεγάκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων