14/12/2018 14/12/2018 Σε μια συνέντευξή όπου άνοιξε την καρδιά του θα έλεγε κανείς, ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μετά την κρίση και για τις επιφυλάξεις που διατηρεί όσον αφορά τις τακτικές των κυβερνήσεων. Θεωρεί ξεκάθαρα ότι οι νέοι δέχονται επιθέσεις από παντού με αποτέλεσμα να λοξοδρομούν και...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2018 - 16:48

Ο Μητροπ. Μαντινείας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Οι ταγοί μας να σκεφτούν Ελληνικά για να μην ρημάξει ο τόπος”

Διαδώστε:
Ο Μητροπ. Μαντινείας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Οι ταγοί μας να σκεφτούν Ελληνικά για να μην ρημάξει ο τόπος”

Σε μια συνέντευξή όπου άνοιξε την καρδιά του θα έλεγε κανείς, ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μετά την κρίση και για τις επιφυλάξεις που διατηρεί όσον αφορά τις τακτικές των κυβερνήσεων.
Θεωρεί ξεκάθαρα ότι οι νέοι δέχονται επιθέσεις από παντού με αποτέλεσμα να λοξοδρομούν και δήλωσε ότι ανησυχεί περισσότερο για την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνους και την εκκλησία.
Στην συνέντευξη που θα παρακολουθήσετε ο Σεβασμιώτατος μιλάει και για τον θησαυρό της Ελλάδας που είναι η γη και οι καρποί της, από την οποία θα μπορούσε η χώρα να είχε κερδίσει πολλά περισσότερα αν υπήρχε σωστή πολιτική βούληση και όχι να προτιμούνται τα ξένα προϊόντα.
Με απλότητα και αυθορμητισμό, αναφέρεται στην γενέτειρά του την οποία προσπαθεί να στηρίζει όπως λέει ο ίδιος αλλά και στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο με τον οποίο έχει ιδιαίτερες σχέσεις και αναφέρεται, σε προσωπικές τους στιγμές.

 

Δείτε επίσης:

Δημοσιογραφική κάλυψη Δημήτρης Στρουμπάκος
Κάμερα Ανδρέας Χαλκιόπουλος
Μοντάζ Παναγιωτης Ποδαρόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων