26/09/2018 11/10/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος , με την συνεργασία εθελοντών κληρικών και λαϊκών, πρωτοστάτησε στην εργασία συγκομιδής οικολογικών ρεβιθιών στο κτήμα το οποίο ο ίδιος επιμελείται και καλλιεργεί στον Εύανδρο Μαντινείας. Από νωρίς το πρωί οι εθελοντές προέβησαν στην συγκομιδή των ρεβιθιών και αφού οι καρποί λιαστούν και ξεραθούν, θα προχωρήσουν στην...
26 Σεπτεμβρίου, 2018 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:51

Συγκομιδή ρεβιθιών από τον Μητροπολίτη Μαντινείας

Διαδώστε:
Συγκομιδή ρεβιθιών από τον Μητροπολίτη Μαντινείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος , με την συνεργασία εθελοντών κληρικών και λαϊκών, πρωτοστάτησε στην εργασία συγκομιδής οικολογικών ρεβιθιών στο κτήμα το οποίο ο ίδιος επιμελείται και καλλιεργεί στον Εύανδρο Μαντινείας.
Από νωρίς το πρωί οι εθελοντές προέβησαν στην συγκομιδή των ρεβιθιών και αφού οι καρποί λιαστούν και ξεραθούν, θα προχωρήσουν στην διαδικασία ξεχωρίσματος με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή το στούμπισμα και το λίχνισμα.
Οι καρποί διανέμονται στα Ιδρύματα και τις φιλανθρωπικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων