17/04/2024 18/04/2024 Η Παγκρήτια Τράπεζα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης μέσω του Διευθυντή του υποκαταστήματος Τριπόλεως προσέφερε προς την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» 200 Πασχαλινές λαμπάδες, οι οποίες θα διανεμηθούν στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας τις άγιες ημέρες του Πάσχα, με σκοπό να μεταλαμπαδευτεί στα σπίτια και στις...
17 Απριλίου, 2024 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 0:04

200 Πασχαλινές λαμπάδες στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας

Διαδώστε:
200 Πασχαλινές λαμπάδες στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας

Η Παγκρήτια Τράπεζα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης μέσω του Διευθυντή του υποκαταστήματος Τριπόλεως προσέφερε προς την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» 200 Πασχαλινές λαμπάδες, οι οποίες θα διανεμηθούν στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας τις άγιες ημέρες του Πάσχα, με σκοπό να μεταλαμπαδευτεί στα σπίτια και στις ψυχές τους το Άγιο Φως του Αναστάντος Χριστού.

Τις λαμπάδες παρέλαβε σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ο οποίος ευχαρίστησε, ευλόγησε και επαίνεσε την «Παγκρήτια Τράπεζα» και τους εκπροσώπους της, ευχόμενος Καλό και Ευλογημένο Πάσχα και το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει πάντας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων