30/09/2020 30/09/2020 Σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, το πρωί, στον Παιδικό, Νηπιακό Σταθμό και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ» στον χώρο του Άλσους της Ζωοδόχου Πηγής Κάρτσοβας Τριπόλεως, τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για το σχολικό έτος 2020 -2021. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...
30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2020 - 16:26

Αγιασμός στο υπαίθριο αμφιθέατρο παρουσία των μικρών παιδιών

Διαδώστε:
Αγιασμός στο υπαίθριο αμφιθέατρο παρουσία των μικρών παιδιών

Σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, το πρωί, στον Παιδικό, Νηπιακό Σταθμό και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ» στον χώρο του Άλσους της Ζωοδόχου Πηγής Κάρτσοβας Τριπόλεως, τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για το σχολικό έτος 2020 -2021.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στο υπαίθριο αμφιθέατρο παρουσία των μικρών παιδιών, των γονέων τους, των υπευθύνων του Παιδικού Σταθμού, εκπροσώπων της Εκπαιδέυσεως, της Πολιτείας, του Στρατού, τοπικών φορέων, αρχόντων και Τριπολιτών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους παρισταμένους μικρούς μαθητές, στους γονείς και κηδεμόνες τους, στον Διευθύνοντα Σύμβουλον κ. Παναγιώτην Βαλασόπουλoν και στους εργαζομένους του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεώς, καλή και εποικοδοµητική χρονιά.

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων