31/05/2023 31/05/2023 Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε στις 29 Μαίου 2023, επ’ ευκαιρία της έναρξης της εξεταστικής περιόδου όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης. Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας τέθηκαν σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα του αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου πολιούχου Τρίπολης και τεμάχια Λειψάνων άλλων Αγίων. Στην ως άνω ιερά Αγρυπνία συμμετείχε ο...
31 Μαΐου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2023 - 18:02

Αγρυπνία στην Τρίπολη για τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις

Διαδώστε:
Αγρυπνία στην Τρίπολη για τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις

Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε στις 29 Μαίου 2023, επ’ ευκαιρία της έναρξης της εξεταστικής περιόδου όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας τέθηκαν σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα του αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου πολιούχου Τρίπολης και τεμάχια Λειψάνων άλλων Αγίων.

Στην ως άνω ιερά Αγρυπνία συμμετείχε ο φιλόχριστος λαός της Τριπόλεως, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι και μέλη της Ενώσεως Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Τριπόλεως, αρκετοί γονείς των μαθητών, αλλά κυρίως η μαθητιώσα και σπουδάζουσα νεολαία μας, τα νέα μας παιδιά, τα οποία είναι η απαντοχή μας και η ελπίδα του Γένους μας.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας ευχήθηκε στα παιδιά μας καλή δύναμη, καλές έπιτυχίες στον αγώνα τους με τη βοήθεια του Θεού και μετέφερε και τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.

        

ΧΑΜπίτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων