12/03/2022 12/03/2022 Κάθε Παρασκευή της Αγίας και Μεγάλης Tεσσαρακοστής το εσπέρας η Εκκλησία μας έχει ορίσει να τελούνται οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου. Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Τριπόλεως επαναλαμβάνεται και δεύτερη Ακολουθία από τις 9:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ. για να λαμβάνουν μέρος σ’ αυτήν οι εργαζόμενοι, επιστήμονες, μαθητές και καταστηματάρχες της πόλης. Την Παρασκευή,...
12 Μαρτίου, 2022 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2022 - 12:44

Ακολουθία Α’ Χαιρετισμών στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Ακολουθία Α’ Χαιρετισμών στην Τρίπολη

Κάθε Παρασκευή της Αγίας και Μεγάλης Tεσσαρακοστής το εσπέρας η Εκκλησία μας έχει ορίσει να τελούνται οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου.

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Τριπόλεως επαναλαμβάνεται και δεύτερη Ακολουθία από τις 9:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ. για να λαμβάνουν μέρος σ’ αυτήν οι εργαζόμενοι, επιστήμονες, μαθητές και καταστηματάρχες της πόλης.

Την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022, στην δεύτερη Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος.

Τους ύμνους έψαλε και απέδωσε περίφημα η Μεικτή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως, που απαρτίζεται από νέους και νέες, υπό την καθοδήγηση και την διδασκαλία του Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ναού κ. Βασιλείου Γεωργαρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων