15/09/2022 15/09/2022 Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού εορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Εκατοντάδες Χριστιανοί προσέτρεξαν στις Ιερές Μονές και στις Ενορίες τους, για να λάβουν την ευλογία της μεγάλης αυτής εορτής της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Γράφει ο Χρήστος Μπίτας Το εσπέρας της εορτής, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, στον Μητροπολιτικό...
15 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2022 - 21:13

Η Ακολουθία των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Ακολουθία των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού εορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Εκατοντάδες Χριστιανοί προσέτρεξαν στις Ιερές Μονές και στις Ενορίες τους, για να λάβουν την ευλογία της μεγάλης αυτής εορτής της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Γράφει ο Χρήστος Μπίτας

Το εσπέρας της εορτής, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, τελέστηκε η Ακολουθία των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού, παρουσία πλήθους Ιερέων και πιστών, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεόκλητου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων