28/10/2020 28/10/2020 Σήμερα Τετάρτη, 28η Οκτωβρίου 2020, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Ακολούθησε επίσημος Δοξολογία, τηρουμένων των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού κατά την...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 16:20

Δοξολογία 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Δοξολογία 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη

Σήμερα Τετάρτη, 28η Οκτωβρίου 2020, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ακολούθησε επίσημος Δοξολογία, τηρουμένων των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού κατά την οποία παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, οι αρχές της Περιφέρειας και του Δήμου, καθώς και των ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και της εκπαιδεύσεως.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως. κ. Φώτιο Γκέσουρα.

Εν συνεχεία εψάλη Τρισάγιο στο Μνημείο των Αρχιερέων και Προκρίτων, κατατέθησαν στέφανοι, κρατήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική του Δήμου Τριπόλεως.

ΧΑΜπίτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων