04/10/2021 04/10/2021 Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας (2ος όροφος) στο Δεκάζειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Τριπόλεως. Αρχικά, τελέσθηκε Τρισάγιο, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, υπέρ αναπαύσεως του Μεγάλου Δωρητού του έργου, αειμνήστου Γεωργίου Ν. Καρκαζή υπό του Προέδρου του Ιδρύματος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, παρουσία...
04 Οκτωβρίου, 2021 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2021 - 9:31

Εγκαίνια νέας πτέρυγας στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Τριπόλεως

Διαδώστε:
Εγκαίνια νέας πτέρυγας στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Τριπόλεως

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας (2ος όροφος) στο Δεκάζειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Τριπόλεως.

Αρχικά, τελέσθηκε Τρισάγιο, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, υπέρ αναπαύσεως του Μεγάλου Δωρητού του έργου, αειμνήστου Γεωργίου Ν. Καρκαζή υπό του Προέδρου του Ιδρύματος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, παρουσία της συζύγου και εκτελέστριας της διαθήκης του Δωρητού κ. Ελένης Καρκαζή.

Ακολούθησε ο Αγιασμός στη νέα πτέρυγα, όπου ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την πορεία του Ιδρύματος και τους μεγάλους δωρητές, που το στήριξαν και στηρίζουν.

Μακάρισε τον αείμνηστο Γεώργιο Καρκαζή, που, από αγάπη στον συνάνθρωπο και μάλιστα τον ανήμπορο και τον τόπο του, προσέφερε το προιόν της καρδιάς του στον αδελφό, όπως παραγγέλνει ο Χριστός, και ευχήθηκε στη σύζυγό του και εκτελέστρια της διαθήκης να έχει υγεία και το παράδειγμά τους να είναι οδοδείκτης για όλους μας.

Η κ. Ελένη Ν. Καρκαζή ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και αναφέρθηκε στο σχέδιο του μακαριστού συζύγου της, που ο ίδιος δεν πρόλαβε να το δεί υλοποιημένο.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την κοπή της κορδέλας, με ξενάγηση στους υπερσύγχρονους χώρους του Ιδρύματος και με κέρασμα προς τους παρισταμένους.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Νίκας, ο Δήμαρχος Τριπόλεως κ. Κ. Τζιούμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χ. Λαμπρόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Στρατού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων