01/02/2023 02/02/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 180 ετών από την εκδημία του Πολεμάρχου και Ελευθερωτή του Γένους, Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, την Κυριακή 5η Φεβρουαρίου 2023, θα τελέσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, ιερό Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως της ψυχής του. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας στις 5.30...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 1:35

Εκδηλώσεις μνήμης για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις μνήμης για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 180 ετών από την εκδημία του Πολεμάρχου και Ελευθερωτή του Γένους, Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, την Κυριακή 5η Φεβρουαρίου 2023, θα τελέσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, ιερό Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως της ψυχής του.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας στις 5.30 μ.μ. στον ως άνω Μητροπολιτικό Ναό θα πραγματοποιηθεί το φιλολογικό Μνημόσυνο του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, όπου θα ψαλεί η Ακολουθία του Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου και θα επακολουθήσει σχετική ομιλία από τον κ. Δημήτριο Φωτόπουλο Σμήναρχο Π.Α. Δ/ντή Παραρτήματος Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων