30/05/2022 30/05/2022 Εκδήλωση της νεοσυσταθείσης Παιδικής Χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας πραγματοποιήθηκε επ’ ευκαιρία της λήξης του χορωδιακού έτους, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το απόγευμα. Η Παιδική Χορωδία, αν και μετρά λίγους μήνες ζωής και λόγω των μέτρων του κορωνοιού, παρουσίασε ένα ωραιότατο μουσικό πρόγραμμα από ύμνους, τραγούδια...
30 Μαΐου, 2022 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2022 - 23:22

Εκδήλωση Παιδικής Χορωδίας της Ι.Μ. Μαντινείας στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Εκδήλωση Παιδικής Χορωδίας της Ι.Μ. Μαντινείας στην Τρίπολη

Εκδήλωση της νεοσυσταθείσης Παιδικής Χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας πραγματοποιήθηκε επ’ ευκαιρία της λήξης του χορωδιακού έτους, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 το απόγευμα.

Η Παιδική Χορωδία, αν και μετρά λίγους μήνες ζωής και λόγω των μέτρων του κορωνοιού, παρουσίασε ένα ωραιότατο μουσικό πρόγραμμα από ύμνους, τραγούδια και απαγγελία ποιημάτων.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδηλώσεως είχε η Διευθύντρια της Χορωδίας κ. Ελένη Αλεξοπούλου. Στο πιάνο συνόδευσε η κ. Αμαλία Γούλα και στο κανονάκι η μαθήτρια της Α΄ τάξεως του Μουσικού Γυμνασίου Κωνσταντίνα Χριστοπούλου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, κλείνοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησε τη μαέστρο για τους κόπους της, την πιανίστα και τα παιδιά για την ωραία τους παρουσία και τον χρόνο που αφιερώνουν σ’ αυτή την προσπάθεια της Εκκλησίας μας.

Συγχαίροντάς τα, τόνισε πως οι φωνές τους είναι φωνές αγγελικές και τους ευχήθηκε πρόοδο και επιτυχίες, στους δε γονείς τους ευχήθηκε να τα χαίρονται και να τα καμαρώνουν.

           

ΧΑΜπίτας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων