25/06/2021 25/06/2021 Το απόγευμα της Πέμπτης, 24 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας. Οι μαθητές εξετάστηκαν από Επιτροπή, αποτελούμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, τον Διευθυντή της Σχολής κ. Βασίλειο Γεωργαρά και τον Δάσκαλο κ. Δημήτριο Καραχάλιο. Το επίπεδο των μαθητών...
25 Ιουνίου, 2021 - 16:19
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2021 - 16:05

Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Μαντινείας

Διαδώστε:
Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Μαντινείας

Το απόγευμα της Πέμπτης, 24 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Οι μαθητές εξετάστηκαν από Επιτροπή, αποτελούμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, τον Διευθυντή της Σχολής κ. Βασίλειο Γεωργαρά και τον Δάσκαλο κ. Δημήτριο Καραχάλιο. Το επίπεδο των μαθητών ήταν υψηλό, παρά τις δυσκολίες στην φοίτηση, λόγω των περιορισμών που επεβλήθησαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού.
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους σπουδαστές για τον ζήλο και τη διάθεσή τους να εντρυφήσουν στη Βυζαντινή Μουσική.

Επιπλέον, επαίνεσε τους διδάσκοντες της Σχολής για την αφιλοκερδή προσφορά τους και την προθυμία τους στο κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας για τη διδασκαλία της πατρώας μουσικής.

Σημειώνεται ότι η Σχολή είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, αλλά και από την Εκκλησία της Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων