21/06/2022 22/06/2022 Με την ευλογητική παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου διεξήχθησαν την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 οι προαγωγικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας. Οι μαθητές όλων των τάξεων της Σχολής εξετάστηκαν από τον Σεβασμιώτατο και τους διδάσκοντες σε αυτή κ. Βασίλειο Γεωργαρά, διευθυντή της Σχολής, και κ....
21 Ιουνίου, 2022 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 3:06

Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας

Διαδώστε:
Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας

Με την ευλογητική παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου διεξήχθησαν την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 οι προαγωγικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Οι μαθητές όλων των τάξεων της Σχολής εξετάστηκαν από τον Σεβασμιώτατο και τους διδάσκοντες σε αυτή κ. Βασίλειο Γεωργαρά, διευθυντή της Σχολής, και κ. Δημήτριο Καραχάλιο.

Νωρίτερα, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής με την παρουσία επιτροπής ορισμένη από το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποτελούμενη από τον διευθυντή της Σχολής, ως πρόεδρο, και μέλη τους καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής Κωνσταντίνο Μπιλάλη, Χαράλαμπο Ριμπά, Γεώργιο Φουντά και Αλέξανδρο Γεωργουλή καθώς και τον κ. Ιωάννη Μεγαλοκονόμο ως εκπρόσωπο του αρμοδίου υπουργείου, κατά τις οποίες απονεμήθηκε στον κ. Ανάργυρο Δερδελάκο Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων