25/03/2022 25/03/2022 Όπως κάθε χρόνο, ενόψει της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821, ο Παιδικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, πραγματοποίησε την γιορτή του. Η εκδήλωση έγινε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 στις 11 το πρωί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται. Τα μικρά παιδιά μας με τις παραδοσιακές φορεσιές...
25 Μαρτίου, 2022 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2022 - 21:47

Εορτή για την 25η Μαρτίου από τον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης Μαντινείας

Διαδώστε:
Εορτή για την 25η Μαρτίου από τον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης Μαντινείας

Όπως κάθε χρόνο, ενόψει της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821, ο Παιδικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, πραγματοποίησε την γιορτή του.

Η εκδήλωση έγινε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 στις 11 το πρωί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται.

Τα μικρά παιδιά μας με τις παραδοσιακές φορεσιές τους, τα τραγούδια, τα ποιήματά τους και τα σκηνικά δρώμενα έδωσαν το στίγμα της εορτής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος στον χαιρετισμό του, συγχάρηκε τα παιδιά και τις δασκάλες τους για την παρουσίαση. Επαίνεσε δε τους γονείς τους που εμπιστεύονται την διαπαιδαγώγησή τους στην Εκκλησία.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση οι γονείς των παιδιών, ο Δήμαρχος Τριπόλεως κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργία Παναγοπούλου, εκπρόσωπος του Στρατού μας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ευγενία Δημητρακοπούλου και αρκετός κόσμος.

Χ.Α. Μπίτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων