08/11/2023 08/11/2023 Εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τριπόλεως η Σύναξις των αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων επουρανίων Δυνάμεων. Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2023, εψάλη Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός. Στην Ακολουθία συμμετείχαν ευλαβείς Ιερείς της Τριπόλεως, άρχοντες του τόπου και φιλέορτο πλήθος λαού. Με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ....
08 Νοεμβρίου, 2023 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2023 - 9:25

Εορτή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Εορτή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Τρίπολη

Εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τριπόλεως η Σύναξις των αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων επουρανίων Δυνάμεων.

Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2023, εψάλη Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός.

Στην Ακολουθία συμμετείχαν ευλαβείς Ιερείς της Τριπόλεως, άρχοντες του τόπου και φιλέορτο πλήθος λαού. Με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος Τσαγγούρης, αναφερθείς στο έργο των αγγελικών Δυνάμεων.

Προ του «Δι’ευχών» αναφορά στους Αγγέλους έκανε και ο Σεβασμιώτατος και έδωσε τις ευχές του και την ευλογία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων