02/02/2024 02/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, κάθε Τετάρτη βρίσκεται στην Τρίπολη, εκτελώντας τα καθήκοντά του ως Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας. Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, μετά τις εργασίες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, διέμεινε στην Τρίπολη για τον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος. Το απόγευμα και πριν τον...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:54

Επίσκεψη του Τοποτηρητή σε δομές της Μητρόπολης Μαντινείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Τοποτηρητή σε δομές της Μητρόπολης Μαντινείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, κάθε Τετάρτη βρίσκεται στην Τρίπολη, εκτελώντας τα καθήκοντά του ως Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, μετά τις εργασίες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, διέμεινε στην Τρίπολη για τον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος.

Το απόγευμα και πριν τον Εσπερινό, επισκέφθηκε το “Καλάθι του Πτωχού Αδελφού” όπου ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του προγράμματος π. Ιωάννη Σουρλίγγα, για το σκοπό του προγράμματος και τον τρόπο λειτουργίας του.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τις εθελόντριες που βοηθούν στο έργο, τονίζοντάς τους πως ο κόπος τους και η προσφορά τους, εκτός από την συναντίληψη και την προσφορά προς τον εν ανάγκη αδελφό, που στο πρόσωπο του αδελφού βλέπουμε το Χριστό, έχει και αντιμισθία στην αιωνιότητα.

Κατόπιν, επισκέφθηκε και το Γηροκομείο, όπου έλαβε τις ανάλογες ενημερώσεις από την Διευθύντρια του Ιδρύματος, κ. Δώρα Μπρακουμάτσου και κατόπιν ευλόγησε τους τροφίμους του Γηροκομείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων