17/09/2021 17/09/2021 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, στο Ιερό Εξωκκλήσιο τους, στη Φτέρη Μαντινείας, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Τρίπολη, το οποίο έχουν υπό την επιμέλειά τους οι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι του Δήμου Τριπόλεως. Πλήθος προσκυνητών από την Τρίπολη και την ευρύτερη περιφέρεια της...
17 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2021 - 12:29

Εσπερινός Αγίας Σοφίας στη Φτέρη Μαντινείας

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίας Σοφίας στη Φτέρη Μαντινείας

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, στο Ιερό Εξωκκλήσιο τους, στη Φτέρη Μαντινείας, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Τρίπολη, το οποίο έχουν υπό την επιμέλειά τους οι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι του Δήμου Τριπόλεως.

Πλήθος προσκυνητών από την Τρίπολη και την ευρύτερη περιφέρεια της Μαντινείας συμμετείχαν την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, Πρωτοσυγκέλου της Μητροπόλεως.

Ο Θεοφιλέστατος στον λόγο του, αναφέρθηκε στο μαρτύριο των τεσσάρων αγίων Γυναικών και μετέφερε τις ευχές του Ποιμενάρχου Μητροπολίτου, Σεβασμιωτάτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων