04/12/2023 04/12/2023 Τελέσθηκε χθες, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ο Εσπερινός της μνήμης της Αγίας μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο ενοριακό Ναό της Αγίας στην Τρίπολη χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, Πρωτοσυγγέλου της Ιεράς Μητροπόλεως. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κωνσταντίνου. Ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε στους πιστούς την χάρη της...
04 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2023 - 10:37

Εσπερινός Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη

Τελέσθηκε χθες, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ο Εσπερινός της μνήμης της Αγίας μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο ενοριακό Ναό της Αγίας στην Τρίπολη χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, Πρωτοσυγγέλου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κωνσταντίνου.

Ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε στους πιστούς την χάρη της Αγίας και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, τον οποίο εκπροσώπησε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων