01/07/2022 02/07/2022 Την παραμονή της μνήμης των αγίων Δώδεκα Αποστόλων, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός στο ομώνυμο εξωκκλήσιο της ενορίας Γεννεσίου Θεοτόκου Συνοικισμού στην Τρίπολη. Το γραφικό και περιποιημένο εκκλησάκι έχουν υπό την επίβλεψη και φροντίδα οι κουρείς και κομμωτές της πόλεως. Στην ακολουθία χοροστάτησε και μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος,...
01 Ιουλίου, 2022 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2022 - 9:31

Εσπερινός Αγίων Αποστόλων στο γραφικό εκκλησάκι τους στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίων Αποστόλων στο γραφικό εκκλησάκι τους στην Τρίπολη

Την παραμονή της μνήμης των αγίων Δώδεκα Αποστόλων, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός στο ομώνυμο εξωκκλήσιο της ενορίας Γεννεσίου Θεοτόκου Συνοικισμού στην Τρίπολη. Το γραφικό και περιποιημένο εκκλησάκι έχουν υπό την επίβλεψη και φροντίδα οι κουρείς και κομμωτές της πόλεως.

Στην ακολουθία χοροστάτησε και μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, παρουσία πλήθους πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων