31/12/2021 31/12/2021 Με λαμπρότητα και τηρουμένων των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, ο Εσπερινός της πανηγύρεως του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, πλαισιούμενος υπό κληρικών της Μητροπόλεως. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Κολλιόπουλος,...
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2021 - 23:55

Εσπερινός Αγίου Βασιλείου στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Τρίπολης

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίου Βασιλείου στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Τρίπολης

Με λαμπρότητα και τηρουμένων των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, ο Εσπερινός της πανηγύρεως του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, πλαισιούμενος υπό κληρικών της Μητροπόλεως.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Κολλιόπουλος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Τριπόλεως και Γραμματεύς εις την Ιεράν Σύνοδον της Εκκλησίας της Ελλάδος .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων