31/12/2022 31/12/2022 Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα ο Εσπερινός της πανηγύρεως του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, πλαισιούμενος υπό πλειάδος Κληρικών της Μητροπόλεως. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Οσιολογιώτατος Ιερομόναχος Ιάκωβος Κωνσταντίνου, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Τριπόλεως, αναφερόμενος στον εορτάζοντα άγιο. Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 22:04

Εσπερινός μνήμης Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Εσπερινός μνήμης Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη

Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα ο Εσπερινός της πανηγύρεως του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, πλαισιούμενος υπό πλειάδος Κληρικών της Μητροπόλεως.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Οσιολογιώτατος Ιερομόναχος Ιάκωβος Κωνσταντίνου, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Τριπόλεως, αναφερόμενος στον εορτάζοντα άγιο.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου και ευχήθηκε προς όλους την ευλογία του αγίου και με το καλό να έλθει το νέο έτος.

     

ΧΑΜπίτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων