02/09/2022 02/09/2022 Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 ο Υποστράτηγος Δημήτριος Σκουφίδης Διοικητής της ΔΙΚΕ ΙV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο να του ευχηθεί για τα ονομαστήριά του. Σε ανάμνηση της επισκέψεως και σε ένδειξη σεβασμού και τιμής του προσέφερε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της ΙV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» ευχόμενος έτη πολλά,...
02 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2022 - 15:05

Ευχές από τον Διοικητή της ΔΙΚΕ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στον Μητροπολίτη Μαντινείας

Διαδώστε:
Ευχές από τον Διοικητή της ΔΙΚΕ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στον Μητροπολίτη Μαντινείας

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 ο Υποστράτηγος Δημήτριος Σκουφίδης Διοικητής της ΔΙΚΕ ΙV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο να του ευχηθεί για τα ονομαστήριά του.

Σε ανάμνηση της επισκέψεως και σε ένδειξη σεβασμού και τιμής του προσέφερε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της ΙV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» ευχόμενος έτη πολλά, με υγεία και δύναμη να ποιμαίνει το ποίμνιο της Επαρχίας του και να συνεχίζει τα έργα της αγάπης και της προσφοράς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων