13/02/2023 13/02/2023 Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της κ. Μαρίας Χρόνη – Βακαλοπούλου, Πρεσβυτέρας και Διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Φυσικοί συμβολισμοί στην Βυζαντινή γραμματεία» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τριπόλεως σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και με την ευγενική χορηγία του Δήμου...
13 Φεβρουαρίου, 2023 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2023 - 8:24

«Φυσικοί συμβολισμοί στην Βυζαντινή γραμματεία» – Παρουσίαση βιβλίου στην Τρίπολη

Διαδώστε:
«Φυσικοί συμβολισμοί στην Βυζαντινή γραμματεία» – Παρουσίαση βιβλίου στην Τρίπολη

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της κ. Μαρίας Χρόνη – Βακαλοπούλου, Πρεσβυτέρας και Διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Φυσικοί συμβολισμοί στην Βυζαντινή γραμματεία» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τριπόλεως σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και με την ευγενική χορηγία του Δήμου Τριπόλεως.

Την εκδήλωση συνόνισε η κ. Κατερίνα Γ. Καρναβέζου, Φιλόλογος. Για το νέο βιβλίο μίλησαν η κ. Καλλιόπη (Κέλλυ) Α. Μπουρδάρα, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Θωμάς Ιωαννίδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, πρώην Πρόεδρος Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Αθανασούλιας, Θεολόγος, Φιλόλογος και ο κ. Δημήτρης Μπαλιάτσας, Εκδότης, Δρ Βυζαντινής Φιλοσοφίας.

Παρέστησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριπόλεως κ. Γεωργία Παναγοπούλου, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμούς, και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων