12/05/2023 12/05/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος χθες, επέβλεψε το φύτευμα από Ιερείς και λαϊκούς συνεργάτες φρούτων και λαχανικών (ντομάτες, αγγούρια, κολοκύθια, καλαμπόκια, πεπόνια) σε εκκλησιαστικά κτήματα στο χωριό Εύανδρος στο οροπέδιο της Μαντινείας. Ακόμη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο πηγάδι, που θα ποτίζει τα καλλιεργούμενα προιόντα. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εργασάμενους και ευχήθηκε η...
12 Μαΐου, 2023 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2023 - 9:23

Γεωργικές δράσεις στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας

Διαδώστε:
Γεωργικές δράσεις στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος χθες, επέβλεψε το φύτευμα από Ιερείς και λαϊκούς συνεργάτες φρούτων και λαχανικών (ντομάτες, αγγούρια, κολοκύθια, καλαμπόκια, πεπόνια) σε εκκλησιαστικά κτήματα στο χωριό Εύανδρος στο οροπέδιο της Μαντινείας.

Ακόμη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο πηγάδι, που θα ποτίζει τα καλλιεργούμενα προιόντα.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εργασάμενους και ευχήθηκε η ευλογημένη Αρκαδική γη να αποδώσει καρπούς, οι οποίοι θα στηρίξουν τα ευαγή ιδρύματα.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων