21/07/2023 21/07/2023 Στα Πελετά Κυνουρίας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και χοροστάτησε στον Εσπερινό της μνήμης του Αγίου ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, σε παρεκκλήσιο της ενορίας, όπου και ομίλησε για τον μεγάλο αυτό Προφήτη, την κρηπίδα και κορωνίδα των Προφητών. Ο Σεβασμιώτατος νωρίτερα τέλεσε τρισάγιο επί του τάφου του προσφάτως κοιμηθέντος, μακαριστού...
21 Ιουλίου, 2023 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2023 - 14:14

Η εορτή του Προφήτη Ηλία στα Πελετά Κυνουρίας

Διαδώστε:
Η εορτή του Προφήτη Ηλία στα Πελετά Κυνουρίας

Στα Πελετά Κυνουρίας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και χοροστάτησε στον Εσπερινό της μνήμης του Αγίου ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, σε παρεκκλήσιο της ενορίας, όπου και ομίλησε για τον μεγάλο αυτό Προφήτη, την κρηπίδα και κορωνίδα των Προφητών.

Ο Σεβασμιώτατος νωρίτερα τέλεσε τρισάγιο επί του τάφου του προσφάτως κοιμηθέντος, μακαριστού εφημερίου του χωριού, Ιερέως Σταύρου Μπότσιου και του υιού αυτού, που είχε σκοτωθεί το 2011 σε τροχαίο δυστύχημα.

Κατόπιν μετέβη στην οικία του μακαριστού Ιερέως για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και με λόγους παραμυθητικούς να δώσει δύναμη στους πενθούντες συγγενείς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων