03/04/2021 03/04/2021 Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, συμψάλλεται με το Μικρό Απόδειπνο τμηματικά την Παρασκευή το εσπέρας των πρώτων τεσσάρων εβδομάδων της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, και ολόκληρη την Παρασκευή της πέμπτης εβδομάδος των Νηστειών. Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως την Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, στην Ακολουθία, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και...
03 Απριλίου, 2021 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2021 - 13:18

Η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών στην Τρίπολη

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, συμψάλλεται με το Μικρό Απόδειπνο τμηματικά την Παρασκευή το εσπέρας των πρώτων τεσσάρων εβδομάδων της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, και ολόκληρη την Παρασκευή της πέμπτης εβδομάδος των Νηστειών.

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως την Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, στην Ακολουθία, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος.

Τους ύμνους προς την Θεοτόκο, έψαλαν και απέδωσαν περίφημα οι Ιεροψάλτες του Ναού, Βασίλειος Γεωργαράς και Δημήτριος Καραχάλιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων