09/04/2021 09/04/2021 Την Πέμπτη, 8η Απριλίου 2021, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ μετά της συνοδείας αυτού πρόσφεραν για μία ακόμα φορά για τις ημέρες του Πάσχα 1100 κιλά γάλακτος και 600 κιλά τυριού στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας. Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας...
09 Απριλίου, 2021 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2021 - 14:47

Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου πρόσφερε στο “Καλάθι του Πτωχού Αδελφού”

Διαδώστε:
Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου πρόσφερε στο “Καλάθι του Πτωχού Αδελφού”

Την Πέμπτη, 8η Απριλίου 2021, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ μετά της συνοδείας αυτού πρόσφεραν για μία ακόμα φορά για τις ημέρες του Πάσχα 1100 κιλά γάλακτος και 600 κιλά τυριού στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσοι από το περίσσευμα της καρδιάς τους προσφέρουν αυτές τις ημέρες τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», ώστε κανένας συνάνθρωπός μας να μην στερηθεί τα προς το ζην τις άγιες ημέρες τού Πάσχα, που έρχονται, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ιδιαίτερα, όμως, ευχαριστούμε τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ και την συνοδεία αυτού, διά την μεγάλη προσφορά τους στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων