09/03/2020 09/03/2020 Στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ο επίσημος εορτασμός της Αναστηλώσεως των αγίων Εικόνων έγινε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Τριπόλεως, χθες, Κυριακή της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου 2020. Στην ακολουθία του Όρθρου, την Θεία Λειτουργία και την Λιτανεία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος με τη συμμετοχή του ιερού Κλήρου, των...
09 Μαρτίου, 2020 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2020 - 11:18

Η Λιτάνευση των Ιερών Εικόνων στη Τρίπολη

Διαδώστε:
Η Λιτάνευση των Ιερών Εικόνων στη Τρίπολη

Στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ο επίσημος εορτασμός της Αναστηλώσεως των αγίων Εικόνων έγινε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Τριπόλεως, χθες, Κυριακή της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου 2020.

Στην ακολουθία του Όρθρου, την Θεία Λειτουργία και την Λιτανεία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος με τη συμμετοχή του ιερού Κλήρου, των τοπικών αρχών και του ευσεβούς Λαού της πόλεως, όπου και αναγνώσθηκαν τα σχετικά αποσπάσματα από το Συνοδικόν της αγίας και Οικουμενικής Ζ΄ Συνόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων