16/12/2022 16/12/2022 Ομάδα κληρικών και λαϊκών εθελοντών, βρέθηκε στο Λεωνίδιο την Παρασκευή  16 Δεκεμβρίου 2022, για να μαζέψει τους καρπούς του  ελαιώνα στα  κτήματα  της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Σίντζας. Την συγκομιδή, ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος. Το ελαιόλαδο, που θα παραχθεί από τη συγκομιδή, θα χρησιμοποιηθεί για τις...
16 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2022 - 21:46

Ι.Μ Μαντινείας: Κληρικοί και λαϊκοί μάζεψαν ελιές για «το καλάθι του πτωχού αδελφού»

Διαδώστε:
Ι.Μ Μαντινείας: Κληρικοί και λαϊκοί μάζεψαν ελιές για «το καλάθι του πτωχού αδελφού»

Ομάδα κληρικών και λαϊκών εθελοντών, βρέθηκε στο Λεωνίδιο την Παρασκευή  16 Δεκεμβρίου 2022, για να μαζέψει τους καρπούς του  ελαιώνα στα  κτήματα  της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Σίντζας.

Την συγκομιδή, ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος.

Το ελαιόλαδο, που θα παραχθεί από τη συγκομιδή, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των ιδρυμάτων της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας στο Λεωνίδιο και την Τρίπολη, καθώς και στο Πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού». 

“Το καλάθι του φτωχού αδελφού”, είναι μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία του μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου η οποία ξεκίνησε από το 2012 όταν η οικονομική κρίση μάστιζε πολλές περιοχές της Ελλάδος.

“Το καλάθι του φτωχού αδελφού” στεγάζεται κάτω από το ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, επί της οδού Κύπρου 6. Εχει σκοπό την στήριξη των αναξιοπαθούντων με τρόφιμα, ρουχισμό και κάθε άλλου είδους προσφορά από τους πολίτες.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει εκατοντάδες δοκιμαζόμενες οικογένειες ώστε να απαλύνει τον πόνο των δοκιμαζομένων όλης της Μητροπολιτικής Περιφέρειεας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων