04/11/2019 04/11/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, κάνει γνωστό ότι, στο πλαίσιο του ποιμαντικού και διδακτικού έργου της, λειτουργεί και φέτος το ειδικό Πρόγραμμα Σπουδής στην Ορθόδοξη πίστη, με τίτλο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ». Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους, αλλά και σε πρόσωπα κάθε ηλικίας, και λειτουργεί κάθε Δευτέρα ώρα 8.00 – 9.00 το βράδυ, στο Πνευματικό...
04 Νοεμβρίου, 2019 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2019 - 16:02

Ι.Μ. Μαντινείας: “Ορθοδοξία και Ζωή”

Διαδώστε:
Ι.Μ. Μαντινείας: “Ορθοδοξία και Ζωή”

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, κάνει γνωστό ότι, στο πλαίσιο του ποιμαντικού και διδακτικού έργου της, λειτουργεί και φέτος το ειδικό Πρόγραμμα Σπουδής στην Ορθόδοξη πίστη, με τίτλο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ».

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους, αλλά και σε πρόσωπα κάθε ηλικίας, και λειτουργεί κάθε Δευτέρα ώρα 8.00 – 9.00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πλατεία Μακαρίου, αρχίζοντας από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

Προσκαλείται κάθε πιστός της Εκκλησίας μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, να συμμετάσχει στο παραπάνω Θεολογικό Προγραμμα, που σκοπό έχει να προσεγγίσει ουσιώδη θέματα της Ορθόδοξης πίστης και ζωής και να απαντήσει σε προβληματισμούς και αναζητήσεις της εποχής μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων