12/07/2022 12/07/2022 Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε επί τη μνήμη του Οσίου πατρός ημών Παισίου του Αγιορείτη, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Την Αγρυπνία, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 21:00, τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μωϋσής Καψάλης, ο οποίος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στον βίο και τα σημεία του σύγχρονου μας Αγίου. Πλήθος Τριπολιτών, ευλαβών και...
12 Ιουλίου, 2022 - 21:50

Ιερά Αγρυπνία Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη στην Τρίπολη

Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε επί τη μνήμη του Οσίου πατρός ημών Παισίου του Αγιορείτη, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Την Αγρυπνία, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 21:00, τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μωϋσής Καψάλης, ο οποίος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στον βίο και τα σημεία του σύγχρονου μας Αγίου.

Πλήθος Τριπολιτών, ευλαβών και φιλεόρτων Χριστιανών προσήλθαν στην ιερά αυτή Ακολουθία, η οποία τελέσθηκε για ακόμη μια χρονιά μετά την επίσημο αγιοκατάταξη από την Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως στις 13 Ιανουαρίου 2015 τιμώντες τον νεοανακηρυχθέντα Άγιον της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων