05/11/2022 05/11/2022 Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε επί τη μνήμη του Οσίου πατρός Γεωργίου, του επονομαζομένου Καρσλίδου, του Νέου Ομολογητή, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης. Πλήθος ευλαβών και φιλέορτων Χριστιανών προσήλθαν, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στην ιερά αυτή Ακολουθία, τιμώντες τον Άγιο. Η Αγρυπνία τελείται κάθε χρόνο από τα μέλη της Λαογραφικής Εστίας Τριπόλεως, της οποίας ο...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 10:21

Ιερά Αγρυπνία στην Τρίπολη για τον Άγιο Γεώργιο Καρσλίδη

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία στην Τρίπολη για τον Άγιο Γεώργιο Καρσλίδη

Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε επί τη μνήμη του Οσίου πατρός Γεωργίου, του επονομαζομένου Καρσλίδου, του Νέου Ομολογητή, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Πλήθος ευλαβών και φιλέορτων Χριστιανών προσήλθαν, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στην ιερά αυτή Ακολουθία, τιμώντες τον Άγιο. Η Αγρυπνία τελείται κάθε χρόνο από τα μέλη της Λαογραφικής Εστίας Τριπόλεως, της οποίας ο Άγιος τελεί έφορος και προστάτης.

Ο άγιος Γεώργιος Καρσλίδης εντάχθηκε επίσημα στο Ορθόδοξο Αγιολόγιο το 2008 και η μνήμη του τιμάται στις 4 Νοεμβρίου, ημέρα της κοιμήσεώς του.

Ευχόμαστε οι πρεσβείες και η προστασία του αγίου Γεωργίου Καρσλίδη, να σκέπουν τα μέλη της Λαογραφικής Εστίας Τριπόλεως και πάντας τους ευσεβείς Χριστιανούς, οι οποίοι τιμούν την μνήμη του.

 

          

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων