10/03/2023 10/03/2023 Από την σημερινή Παρασκευή καθώς και τις λοιπές Παρασκευές, στις οποίες η Εκκλησία έχει ορίσει να τελούνται οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου στις 19:00, θα τελείται η πρώτη Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης. Οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου θα επαναλαμβάνονται στις 21:00-22:00, στον Μητροπολιτικό Ναό, τις τέσσερες πρώτες Παρασκευές...
10 Μαρτίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 13:25

Και το βράδυ οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου για τους εργαζομένους της Τρίπολης

Διαδώστε:
Και το βράδυ οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου για τους εργαζομένους της Τρίπολης

Από την σημερινή Παρασκευή καθώς και τις λοιπές Παρασκευές, στις οποίες η Εκκλησία έχει ορίσει να τελούνται οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου στις 19:00, θα τελείται η πρώτη Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης.

Οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου θα επαναλαμβάνονται στις 21:00-22:00, στον Μητροπολιτικό Ναό, τις τέσσερες πρώτες Παρασκευές της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, για να λαμβάνουν μέρος σε αυτούς εργαζόμενοι, επιστήμονες, μαθητές και καταστηματάρχες της πόλης.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί, οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι μαθητές των Σχολείων, οι επιστήμονες και καταστηματάρχες της πόλης όπως συμμετάσχουν στην ως άνω Ακολουθία η οποία τελείται αποκλειστικά για αυτούς με στόχο την πνευματική ανάταση όλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων