23/10/2022 23/10/2022 Ξεκίνησαν τα μαθήματα παιδικού Βυζαντινού Χορού στην Τρίπολη. Ειδικότερα, μετά από πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου ξεκίνησαν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 οι συναντήσεις του Παιδικού Βυζαντινού Χορού της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας. Προηγήθηκε Αγιασμός των μαθημάτων για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος. Οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 4:30 το απόγευμα...
23 Οκτωβρίου, 2022 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2022 - 12:38

Ξεκίνησαν τα μαθήματα παιδικής Βυζαντινής Χορωδίας στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν τα μαθήματα παιδικής Βυζαντινής Χορωδίας στην Τρίπολη

Ξεκίνησαν τα μαθήματα παιδικού Βυζαντινού Χορού στην Τρίπολη.

Ειδικότερα, μετά από πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου ξεκίνησαν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 οι συναντήσεις του Παιδικού Βυζαντινού Χορού της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας. Προηγήθηκε Αγιασμός των μαθημάτων για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος.

Οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 4:30 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως με την καθοδήγηση του κ. Βασιλείου Γεωργαρά, διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η Μητρόπολη προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν τον πλούτο της Βυζαντινής Μουσικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων