08/03/2020 08/03/2020 Στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ο επίσημος εορτασμός της Αναστηλώσεως των αγίων Εικόνων έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Τριπόλεως, σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου 2020. Στην Ακολουθία του Όρθρου της Θείας Λειτουργίας και της Λιτανείας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με τη συμμετοχή του ιερού Κλήρου,...
08 Μαρτίου, 2020 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2020 - 20:50

Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Τριπολιτσά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Τριπολιτσά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ο επίσημος εορτασμός της Αναστηλώσεως των αγίων Εικόνων έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Τριπόλεως, σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας 8 Μαρτίου 2020.

Στην Ακολουθία του Όρθρου της Θείας Λειτουργίας και της Λιτανείας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με τη συμμετοχή του ιερού Κλήρου, των τοπικών αρχών και του ευσεβούς Λαού της πόλεως, όπου και αναγνώσθηκαν τα σχετικά αποσπάσματα από το Συνοδικόν της αγίας και Οικουμενικής Ζ΄ Συνόδου.

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως τελέστηκε Όρθρος , Θεία Λειτουργία και η Λιτάνευσις των αγίων εικόνων παρουσία πλήθους ενοριτών οι οποίοι προσήλθαν συμμετέχοντες στην Θεία Ευχαριστία και την Μεγάλη εορτή του Θριάμβου της Ορθοδοξίας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Foto & VIDEO: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ 91,5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων