12/06/2022 12/06/2022 Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην Τρίπολη η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής. Το πρωί της Κυριακής της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου 2022, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, υπό του Σέβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε, κατά το τυπικό της...
12 Ιουνίου, 2022 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2022 - 19:59

Κυριακή της Πεντηκοστής στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Κυριακή της Πεντηκοστής στην Τρίπολη

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην Τρίπολη η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής.

Το πρωί της Κυριακής της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου 2022, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, υπό του Σέβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε, κατά το τυπικό της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η Ακολουθία του Εσπερινού και διαβάσθηκαν από τον Μητροπολίτη και τους Ιερείς οι προκαθορισμένες ευχές της Γονυκλισίας.

ΧΑΜπίτας

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων